Svet

[ Izvor: Avaz ]

15. 09. 2020. 21:00 2

Uhapšena Bosanka sekla muškarce u svom stanu

Uhapšena 19-godišnjakinja osumnjičena je za krivična dela nanošenje teške telesne povrede, protivpravno lišenje slobode i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Biće zadržana 24 sata i nakon što je u tom zakonskom roku ispita postupajuća tužiteljka, odlučiće se o daljim merama - kazala je portparolkla Tužilaštva KS Azra Bavčić.

Arabela Avdić (19), koja je uhapšena u akciji “Lipa”, biće zadržana 24 sata, saopšteno je iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Avdićeva je u maju ove godine u stanu u naselju Alipašino Polje zatvorila dva muškarca u stanu, potom ih je udarala šakama i nogama i nanosila im povrede nožem.

Prilikom pretresa stana pronađeni su heroin, amfetamin, kanabis i drugi predmeti koji će biti korišćeni kao dokaz u krivičnom postupku.

Arabela Avdić odranije je poznata policiji. U decembru prošle godine policija je Arabelu Avdić i Semira Zornića zatekla u pokušaju teške krađe u prodavnici „Konzum“ u sarajevskom naselju Koševsko Brdo.

Pred radnju su se dovezli u Renou koji je Zornić ukrao 4. novembra u naselju Otes, a kod Arabele su tada pronađeni 14 paketića marihuane i paketić spida.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati