Svet

Direktno.rs [ Izvor: San ]

07. 08. 2020. 10:50 13

Ćerka čuvenog psihologa koji se leči u Beogradu, za "San": Vučić je rekao da ovde nema korone!

Predsednik Srbije je rekao da ovde nema korone, svi funkcionišite normalno. Ispostavilo se da su jedan od razloga za to bili nadolazeći izbori, kroz tri nedelje stadioni su bili otvoreni, održavale se fudbalske utakmice sa 40 hiljada ljudi. Onda su se nakon tri nedelje završili izbori i rekli su evo je opet korona, zatvaramo zemlju i izbili su neredi - ovako vreme provedeno na lečenju čuvenog profesor psihologije Džordana Pitersona u Beogradu objašnjava njegova ćerka.

Profesor psihologije Džordan Piterson oboleo je od virusa korona u Beogradu gde je došao na lečenje zavisnosti od lekova, a kako je njegova ćerka Mihaila Piterson izjavila za "San", njegovo stanje se pogoršalo nakon uzimanja terapije.

- Stavljen je na terapiju preventivno sa gomilom antivirusnih stvari. Nisam sigurna da je to bilo neophodno, jer su njegovi simptomi bili "lakši". Nije imao kašalj, imao je blagu temperaturu, ali mu je dodeljena ozbiljna terapija - navodi ona za "San".

Nakon čitave zbrke koju je izazvao državni vrh Srbije, cela porodica Piterson bila je u karantinu, a 10 dana nakon izolacije svi su dobili simptome korone, čak i ostali pacijenti u bolnici bili su pozitivni na virus. Ova situacija uticala je negativno na lečenje profesora, koji je u Beogradu već dva meseca, zato što je dobio upalu pluća.

Ovaj kontroverzni profesor postao je poznat kada se usprotivio korišćenju rodno neutralnih zamenica na fakultetu, pozivajući se na slobodu govora (a što je ovekovečeno u serijalu "Profesor protiv političke korektnosti" na Jutjubu), godinama je uzimao lekove kako bi ublažio dugotrajnu anksioznost posle teške autoimune reakcije na hranu. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati