Svet

[ Izvor: Kurir ]

14. 02. 2020. 20:55 0

Srbin poginuo u Londonu, sumnja se na ubistvo

Srbin Igor Milić (33) nastradao je 12. februara pošto je pod još nerazjašnjenim okolnostima pao sa šestog sprata zgrade u Londonu.

Policija je uhapsila devojku (28) koju je zatekla kako plače kraj tela, a ispituje se da li je ona počinila ubistvo mladića, preneli su londonski mediji. Kako navode izvori tamošnjih medija, tragedija se dogodila usred bela dana u Londonu.

- Muškarac je zatečen mrtav na trotoaru ispred zgrade. Utvrđeno je da je pao kroz prozor na šestom spratu, koji je prilikom dolaska policije širom bio otvoren, a unutra je bilo upaljeno svetlo - preneli su mediji.

Očevici su ispričali da nisu videli sam momenat pada, ali da su zatekli muškarca u lokvi krvi i devojku koja je kraj njega vrištala.

- Ne znamo šta se dogodilo. Videli smo telo, a onda i uzrujanu devojku, koja je bukvalno minut posle pada izašla iz zgrade i počela da zapomaže - ispričao je komšija.

Londonska policija saopštila je da je žena uhapšena pod sumnjom da je počinila ubistvo, ali da je istraga još uvek u toku i da se ispituje da li je zaista bilo tako.

- Ona je posle hapšenja najpre odvedena u bolnicu, jer je imala manje povrede. Očigledno je da su se ona i žrtva poznavali i da su oboje boravili u stanu kad se desila tragedija. Istražuje se da li su se muškarac i žena posvađali i potukli u stanu, zbog čega ona ima povrede. Ne isključuje se ni mogućnost da je ona gurnula mladića kroz prozor - prenose londonski mediji i dodaju:

- Ipak, sve je još uvek nejasno. Moguće je i da je on sam skočio posle svađe. Istraga će utvrditi šta se dogodilo kobnog dana.

Prema pisanju lokalnih medija, šokantnoj sceni prisustvovalo je nekoliko porodica s decom koja su se u tom trenutku vraćala iz škole. Srbin je navodno živeo u Londonu duže vreme.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati