Srbija

Direktno.rs

11. 10. 2024. 11:06 0

"Zašto nije rekonstruisana cela ulica Požarevački partizanski odred?"

"Rekonstrukcija ulice PP odred, od Čačalice do vrtića "Duško Radović", završena je krajem 2019. godine. Tadašnji gradonačelnik, Bane Spasović, ovu investiciju je najavio kao jednu od najznačajnijih", izjavila je Aleksandra Simić iz požarevačkog odbora Stranke slobode i pravde, čiju izjavu prenosimo u celosti.

"Radovi u poslednjoj, trećoj fazi, najavljeni za jesen 2020. godine, vredni 120 miliona dinara, a koji su podrazumevali rekonstrukciju ostatka ulice do zaobilaznice, do danas nisu ni započeti. Stanje u tom delu PP odred, kroz koju se ulazi iz pravca Petrovca na Mlavi, veoma je loše. Asfalt na kolovozu je propao, ima malo trotoara i nije bezbedno za stanovnike tog dela grada.

Pitamo gradonačelnika, Sašu Pavlovića, koji je u vreme prethodne rekonstrukcije bio zamenik prvog čoveka grada, kada će započeti ta najavljivana treća faza? Da li je taj deo ulice u potpunosti zaboravljen i nije više u planu da se radi, iako su bila opredeljena sredstva iz budžeta? Gde je završio taj novac?", zaključila je Aleksandra Simić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bg kontejneri

Zoran Živković [07.10.2024.]




Video dana

Probaj i ti, zabavno je

Anketa

Da li vam je teško da dođete do nove autobuske stanice?

Rezultati