Srbija

Direktno.rs [ Izvor: Nova.rs ]

23. 09. 2024. 11:25 30

Umesto Dana žalosti, Kraljevčani dobili koncert Karleuše

Preključe se kod mesta Bojanići na putu Raška-Kraljevo, dogodila nezapamćena nesreća kada je nastralao pet osoba, među kojima je troje dece. U nesreći je učestvovalo jedno vojno vozilo, poginuo je Danijel Lazović, njegovih troje dece kao i njihova komišnica Dijana Kutlačić. Danijelova supruga je takođe bila sa njima i ona je jedina preživela sa težim povredama.

Nezapamćena tragedija potresla je celu Srbiju, i dok je narod širom zemlje apelovao da se prograli Dan žalosti - to se nije desilo, a umesto toga, građani Kraljeva dobili su koncert muzičke zvezde Jelene Karleuše koji se održao sinoć.

- Kako vas, bre, nije sramota da umesto Dana žalosti organizujete sramotan koncert SNS promoterke - pita danas predsednik Gradskog odbora stranke Srbija centar u Kraljevu Vladimir Savić, čije saopštenje prenosimo u celosti:

- Jedini razlog što ovo pišem danas, a ne juče jeste nada da će se neko trezven, sa trunkom sposobnosti da saoseća sa ljudima, iz lokalne samouprave naći i reći - ljudi, pobogu, petoro ljudi je nastradalo, troje dece, otkažite koncert. Međutim, uzalud sam se nadao. Jedno tužno veče puno razmišljanja o nesrećnom slučaju gde se za tren oka ugasilo pet života, ali razočaranja, ljutnje, besa, još više su zagorčavali zvuci dreke i buke iz centra Kraljeva gde je bez imalo srama nastupala Jelena Karleuša. Mislite da nije znala za tragediju? Znala je, cela Srbija je znala! Ali je nije bilo briga. Ni nju ni njene poslodavce, čelnike grada Kraljeva - rekao je Vladimir Savić predsednik Gradskog odbora stranke Srbija centar u Kraljevu, piše protal Glas Šumadije.

Zbog ovog slučaja korisnici društvene mreže X, bili su ljud na pop zvezdu Jelenu Karleušu.

- Cela porodica izginula, a u Kraljevu večeras Karleušin koncert, plaćen parama gradjana! Da li smo normalni kao narod? Ko je dozvolio ovo - napisao je jedan korisnik na mreži X.

- Kraljevo, koncert Jelene Karleuše posle tragedije. Ne znam ko je gori ili bezosecajniji ,oni što su došli,oni što vode grad ili ova napredna osoba što peva. Posle opozicija lešinari? Sram vas bilo - glasio je jedan komentar na bivšem Twiteru.

Podsetimo, Požarevac, Subotica, Ruma, Šabac, Sombor, Kikinda - samo su neki od gradova u kojima je Jelena Kareluša nastupala u prethodna dva i po meseca. Sada je na red došlo i Kraljevo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Čas gastronomije

Zoran Živković [23.09.2024.]




Video dana

Hodaj uzdignute glave

Anketa

Da li dva jajeta, kako kaže Toma Mona, mogu čoveka da drže ceo dan sitim?

Rezultati