Srbija

Direktno.rs

05. 09. 2024. 12:13 4

Tepić u Pećincima: Luki mrcvari ljude koji su politički nepodobni

Odbornici Stranke slobode i pravde u Pećincima Snežani Maksimović jutros je zakazano rušenje ograde i letnjikovca, jedna žičana ograda je već srušena i za to joj je opština ispotavila račun od million dinara.

- Pre svega za danas sam dobila obaveštenje da će izvršiti rušenje ograde i letnjikovca koji se nalazi u dvorištu. Kada sam ja stigla na ovo imanje i prepravila prethodnu ogradu i sve ostalo stanovnici mi nisu rekli da treba da postoji neka dozvola i ja jednostavno sam krenula tako i to napravila i u jednom trenutku je došao inspektor sa nekim nalogom za gradnju i pitao da li ja imam dozvolu za ovu ogradu koja je evidentno podignuta mnogo pre. Ja sam tada saznala da je potrebna dozvola nakon toga sam podnela zahtev da dobijem dozvolu i oni su odbacili taj zahtev i rekli da ne žele da mi daju dozvolu jer bi to značilo legalizacija - ispričala je Snežana Maksimović medijima jutros u Pećincima.

Maksimović je rekla da su već jedan deo imanja srušili da je postojala je ograda od 40 metara. Dva meseca su radili i poslali su račun za rušenje od milion dinara koji su me ljubazno zamolili da platim.

Na pitanje da li misli da se ovo dešava jer je opozicioni odbornik u Pećincima, Snežana je rekla da su dali nalog za rušenje pre tri i po godine koji je bio u fioci kao i da je drugog juna postala odobrnik, a inspektor je došao 4. juna. Tužila sam sudu opštinu Pećinci jer ne postoji nikakvo objašnjenje zašto ja ne mogu da ogradim svoje imanje. Građevinski inspktor na prošlom rušenju nije ni imao legitimaciju po zakonu.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić rekla je da cela opština Pećinci važi za prćiju čuvenog Lukija, a Snežana nije jedina koja je osetila šta to znači, kao i da su Jeleni iz Pećinaca dete skinuli sa liste za upis u vrtić.

- Ovo je jedan pokazni teren kako se ponaša jedna praktično mafijaška vlast. Dok sa druge strane znate kako se gradi po Beogradu i koliko ima uzurpatorske gradnje i reketiranja, gde se smatra da najveće građevine služe tome da se opere novac stečen kriminalom, a oni se predstavljaju kao nacionalni projekti i ponos države. Sa druge strane žena koja je došla u malu Opštinu koja ima svoj privatni vrtić, koja ne radi neki nelegalan ili loš posao, želi svoje imanje da obezbedi, u pozadini ovog imanja je postavljala i razne sprave i pravila mali park za decu, ovde vidimo drugi kraj batine. Luki je odlučio da mrcvari ljude koji su politički nepodobni. Ovo je klasično mrcvarenje i finansijsko iscrpljivanje da bi u jednom momentu ako se nastavi onako kako mi verujemo da ipak neće, da se Snežana pokupi i ode odavde. Ako Snežana ode odavde, ako Jelena ode odavde onda neće više imati ko da se pobuni - zaključila je Tepić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati