Srbija

Direktno.rs

31. 08. 2024. 12:48 6

"Upad Kurtijevih specijalaca u opštine na severu potvrda Makronove farse"

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) ocenjuje da je upad Kurtijevih specijalaca u srpske opštine, nakon izjave Emanuela Makrona da će se založiti za veću bezbednost Srba na Kosovu i Metohiji, potvrda da su njegove reči farsa koja je izvedena za domaću javnost u Srbiji, ali nikakvu realnu težinu nemaju.

- Mnogo veću težinu od izjave da Srbe treba zaštititi na KiM, imala je ona isto Makronova, da su Kosovo i Srbija dve države pred kojima je evropska budućnost, izgovorena pred predsednikom Srbije, koji na nju nije reagovao. Ova izjava kao da je bila signal za početak operacije Kurtijevih specijalaca i novo ponižavanje Srbije slično onome kada je Aleksandar Vučić ostavljen da minutima koji su delovali kao sati čeka ispred Šolcovog automobila na beogradskom aerodromu - izjavio je predsednik POKS i poslanik u Skupštini Srbije Vojislav Mihailović.

- Potpuno je prirodno da Makron nepoštuje predsednike manjih država, naročito one koji ne pokazuju i nemaju elementarno dostojanstvo kao što ga nema Aleksandar Vučić, ali je problem što naš narod i državu tim očima gleda i čitav svet. Takva politika 'bezkičmenjaka' kosovske Srbe ostavila je bez ikakve zaštite i na milost i nemilost Kurtijevih jurišnika. Makron je završio svoju posetu Srbiji sa vrlo izdašnim ugovorima u interesu Francuske, ali su za kosovske Srbe nastali problemi veći nego ikada - dodao je Mihailović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati