Srbija

[ Izvor: Mediji ]

22. 08. 2024. 21:28 0

Požar kod Kladova, gori više od 150 hektara

U ataru sela Kladušnice kod Kladova danas je izbio požar, jaki udari vetra otežavali su gašenje, pa se vatrena stihija proširila prema prigradskom naselju Dedinje, javila je Televizija Kladovo. Predsednik opštine izjavio je da nema žrtava.

Saša Nikolić, predsednik Opštine Kladovo rekao je da je požarom zahvaćeno „više od 150 hektara niskog rastinja, njiva i poljoprivrednih kultura“. On je istakao da nema ljudskih žrtava, ali da je izgoreo jedan objekat od oko 25 kvadratnih metara.

U gašenju požara učestvuju pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice Kladovo uz podršku mehanizacija JP Jedinstvo, JP Komunalac, HE Đerdap, Đerdap usluga AD, kao i DVD Kladovo.

Požar je pod kontrolom, iako još nije sasvim lokalizovan, rekao je Nikolić.

U požaru su izgorele drvene bandere dalekovoda tako da će meštani kladovskog naselja Dedinje tokom noći ostati bez struje.

Zbog kvara na dalekovodu kojim se opština Kladovo snabdeva električnom energijom tokom popodneva bez struje su ostali svi potrošači u vremenskom intervalu od 16:15 do 17:55 kada je isporuka električne energije normalizovana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Bodyguard

Zoran Živković [13.09.2024.]




Video dana

Rokenrol žurka - kolevke umesto podijuma

Anketa

Ko bi trebalo da nasledi Svetislava Pešića na mestu selektora Srbije?

Rezultati