Srbija

Direktno.rs

30. 06. 2024. 10:37 16

Predsednik opštine tužio Danielu Mihajlović - presuda stigla! A za PRETNJE koje je uputio EPILOGA NEMA

"Predsednik opštine Bosilegrad, Vladimir Zaharijev tužio me je zbog klevete, a presuda je bila u njegovu korist. Odvojiću od moje porodiljske plate 66.000 da bi njegov duševni bol bio saniran. Navikla sam na skromnost, a čast mi je da platim za istinu", izjavila je Daniela Mihajlović iz Stranke slobode i pravde Bosilegard, kandidatkinja za narodnu poslanicu ispred SSP-a na prethodnim izborima.

- Očigledno je da tužilaštvo radi ekspresno kada je u pitanju tužba Vladimira Zaharijeva, a šta je sa mojoj tužbom protiv njega? Šta je sa mojom prijavom protiv Zaharijeva kada mi je sa Facebook profila pod njegovim imenom i prezimenom stigla pretnja da će mi "izvaditi bebu kroz usta"? Zašto je ovaj slučaj dve godine nakon prijave i dalje u predistražnom postupku? - upitala je Daniela Mihajlović.

Mihajlović je istakla da to jasno pokazuje da je "naš pravosudni sistem spor i podložan uticajima" i pozvala nadležne organe da ubrzaju istragu i osiguraju pravdu.

- Nikakve novčane kazne ili pretnje neće me obeshrabriti u mojoj borbi za istinu. Zahtevam da se predsednik Zaharijev javno izvini i da nadležni organi preduzmu odgovarajuće mere da osiguraju pravdu i bezbednost za sve građane. Istina ne sme biti ućutkana novčanim kaznama i pretnjama. Vladimir Zaharijev je javni funkcioner i stoga je njegova obaveza da čuje kritike građana. Tužbe protiv onih koji govore istinu su napad na same temelje slobodnog društva. Ovo nije samo moja borba, već borba svih nas za pravo da govorimo i da budemo saslušani. A istina i pravda na kraju uvek pobede - zaključila je Mihajlović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


In memoriam

Zoran Živković [01.07.2024.]




Video dana

Ritam mašina

Anketa

Da li treba Dragan Stojković Piksi da ostane selektor Srbije?

Rezultati