Srbija

[ Izvor: Mediji ]

16. 06. 2024. 09:35 0

Oprez, slede tropski dani i tropske noći

Očekuje nas pravo letnje vreme. Biće danas sunčano u većini krajeva, a temperatura u daljem porastu u odnosu na prethodne dane, do 32 stepena.

Sa juga nam pristiže sve toplija vazdušna masa koja će danas dodatno podići temperaturu. U pitanju je suva i stabilna vazdušna masa, pa narednih nekoliko dana očekujemo mirno i stabilno vreme.

U nastavku dana u većini mesta pretežno sunčano i toplo. Sredinom dana će ponegde na zapadu i jugozapadu doći do lokalnog razvoja oblaka, pa može biti slabe kiše ili kratkotrajnog pljuska. Vetar će biti slab, južni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura od 28 do 32 stepena.

U ponedeljak slično vreme - ostaje toplo, a samo ponegde može biti kratkotrajne kiše ili pljuska. Temperatura sutra do 33, a narednih dana i do 36 stepeni. Pored tropskih dana, u većini gradova očekuju se i tropske noći.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Idolatrija

Zoran Živković [21.06.2024.]




Video dana

Aplauz

Anketa

Da li će Srbija proći grupu na Evropskom prvenstvu?

Rezultati