Srbija

Direktno.rs

19. 04. 2024. 12:08 1

Jekić: Spreman sam da sa građanima Topole branim njihove interese

U četvrtak je sa građanima Topole razgovarao narodni poslanik Dalibor Jekić. Građani su u moru problema izdvojili kao jedan od najvećih i najaktuelnijih diskutabilnu trasu brze saobraćajnice Vožd Karađorđe, mnogi tvrde i nepotrebnu, a građanima može ozbiljno uticati na egzistenciju - krak od Zagorice do Svetlića čijom realizacijom bi "stradalo" više od 300 hektara obradive, najvećim delom poljoprivredne površine.

Odbornici opozicije su tražili vanrednu sednicu SO Topola kako bi građani detaljno bili upućeni kako u benefite tako i u loše strane ove brze saobraćajnice. Kao što je i očekivano, odbornici vladajućih stranaka su bojkotovali sednicu i na taj način pokazali apsolutnu nebrigu za građane, ističu iz Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde Topola.

Na kraju svi odbornici i deo građana iz sela kroz koja prolazi krak Zagorica- Svetlić su potpisali zahtev za ukidanje predloga ovog kraka koji je poslat Agenciji za prostorno planiranje. Odgovor čekamo, naglašavaju iz topolskog odbora SSP.

- Niko od nas nema ništa protiv pravljenja puteva u slučaju da građani imaju šanse za razvoj, ako će se poboljšati standard, ako građanima neće biti ugrožena egzistencija. Ako građani imaju samo štetu - čemu put? Ne može nijedan put da bude važniji od građana. Kao narodni poslanik koji predstavlja ne samo Kragujevac, već i Topolu, kao i celu Šumadiju, spreman sam da zajedno sa građanima Topole branim njihove interese - istakao je Jekić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati