Srbija

[ Izvor: Sandžak danas ]

17. 04. 2024. 18:19 5

Prevrnulo se vozilo vojne policije: Povređen vojnik (FOTO)

U saobraćajnoj nesreći u mestu Vučiniće, između Novog Pazara i Sjenice, prevrnulo se vozilo vojne policije. Incident se desio zbog nepovoljnih uslova na putu, uključujući kišu koja neprestano pada ceo dan, kao i zbog vožnje brzinom neprilagođenom ovim uslovima, navodi Sandžak danas.

Jedan vojnik je lakše povređen u nesreći, sa hematomom na glavi, ali na sreću nije bilo ozbiljnijih povreda. Brza reakcija saobraćajne policije i vojne snage Republike Srbije omogućila je efikasnu kontrolu situacije na mestu događaja.

Saobraćaj je bio privremeno blokiran dok su se preduzimale neophodne mere za uklanjanje prepreka i osiguranje bezbednog protoka vozila. Patrole saobraćajne policije regulisale su saobraćaj, dok su vojne snage pomagale u obnavljanju reda.

Vozilo vojne policije pretrpelo je značajna oštećenja.

Vlasti će nastaviti da istražuju specifične uzroke nesreće, kao i da preduzimaju korake da se slični incidenti u budućnosti spreče.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati