Srbija

S. M.

03. 04. 2024. 18:38 9

SNS direktor Centra za socijalni rad u Žitorađi glasaće u NIŠU?!

Marko Stošić, direktor Centra za socijalni rad u Žitorađi, koji je bio kandidat za odbornika Skupštine Žitorađa za selo Badnjevac, gde živi, pojavio se na spisku glasača u Nišu. On će na predstojećim lokalnim izborima u Nišu glasati na biračkom mestu broj 5 Osnovna škola "Ratko Vukićević" u opštini Medijana.

Na lokalnim izborima održanim 17. decembra prošle godine Stošić je imenovan za odbornika SNS u Skupštini Žitorađa, pa je ubrzo podneo ostavku, tačnije 24. decembra prošle godine i postao direktor Centra za socijalni rad u Žitorađi. Pre izbora bio je načelnik Opštinske uprave u Žitorađi. Sada je, eto, nakon svega postao i Nišlija, koji će, naravno, naplaćivati putne troškove za to što radi u Žitorađi, a navodno živi u Nišu.

- Posle izbora ne samo da je povukao odborničko mesto i tako meštane sela Badnjevca još jednom izigrao radi lične koristi, već je sad njegova bezobraznost i bahatost dostigla vrhunac! Promenio je prebivalište iz sela Badnjevac i preselio se u Niš, kako bi pomogao SNS da dobije lokalne izbore u Nišu! Neka se već jednom odluči da li je građanin Niša ili našeg sela Badnjevac, pošto u jednom trenutku da boravi i živi na obe lokacije niti može niti je zakonski dozvoljeno - upozorava odbornik Narodnog pokreta Srbije u Skupštini Žitorađa Stefan Mitrović.

I narodna poslanica Stranke slobode i pravde i predsednica GrO SSP Niš Jelena Milošević kaže da je nakon fantomskih birača koji su se pojavili u Pasi Poljani na nultoj adresi, ovo fizički primer da su njena istraživanja i dokazi o tome da Niš "naglo dobija galsačko telo SNS" istinita.

- U decembru živeo i glasao u Opštini Žitorađa, sada je prijavljen u Nišu, a u međuvremenu možda može da skokne i na izbore u Beogradu. Zato su i razdvojili izbore, da mogu da šetaju svoje članove od mesta do mesta. Primena preporuka ODIHR-a u praksi. Koliko Stošića je doseljeno u Niš jer naprednjaci znaju da bi na iole fer izborima izgubili Niš?! Niš ih neće, zato i doseljavaju svoje članove iz drugih mesta, ne sviđaju im se građani Niša, pa bi sada da ih zamene. Izbori će ili biti fer i pošteni, ili ih neće biti - komentariše MIlošević.

Mi smo pozvali i Stošića za komentar, ali se nije javio na nama poznat broj telefona, niti je do objavljivanja teksta odgovorio na SMS poruku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati