Srbija

[ Izvor: Blic ]

29. 03. 2024. 21:31 4

Potraga za Dankom i dalje traje: Policija razmatra pretragu jezera

U potrazi za Dankom Ilić (2) devojčicom kojoj se svaki trag u utorak u 13 sati u dvorištu pojate u Banjskom polju kod Bora vatrogasci su spremni da pretraže sve kanale koji vode do jezera u blizini Banjskog polja, a možda će tokom istrage biti potrebno da se pregleda i celo jezero.

Informacije ukazuju da su vatrogasci spremni da pretraže u Banjskom polju i sve vodovodne i kanalizacione sisteme, kao i kanale koji vode čak do jezera u blizini gde je prijavljen nestanak Danke Ilić, a ne iskuljučuje se i pretraga celog jezera, piše Blic.

Ivana Ilić, majka Danke Ilić (2), saslušavana je u policiji već četiri puta satima iz dva razloga - prvi kako bi se setila svih detalja kobnog dana, a drugi jer je policiji čudno što su deca dovedena na imanje da se prošetaju na kišovit dan.

Majka Danke Ilić, Ivana ponovo je u petak bila u policijskoj stanici u Boru gde je saslušana o svim okolnostima nestale ćerke.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, veštačenje mobilnog telefona Ivane Ilić, pokazalo da je mnogo poruka i podataka o pozivima obrisano, pišu beogradski mediji.

Uhapšen policajac zbog odavanja informacija iz istrage

Jedan policajac iz Policijske uprave Bor je priveden zbog odavanje informacija iz istrage koja se vodi o nestanku male Danke Ilić (2).

Otkriven tunel na imanju gde je Danka nestala

Specijalistički timovi za spasavanje iz ruševina Sektora za vanredne situacije iz Beograda i Novog Sada, zajedno sa ostalim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, od ranih jutarnjih časova, detaljno su pretražili tunel, podzemne kanale i šahte ukupne dužine oko 4,5 kilometara, u rejonu Banjskog Polja do grada Bora i tom prilikom nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi ukazali na to da se dvogodišnja Danka Ilić tu nalazila.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati