Srbija

[ Izvor: Mediji ]

29. 03. 2024. 14:06 2

Otac male Danke bio na poligrafu

Miloš Ilić, otac nestale Danke Ilić (2) za kojom traga cela Srbija, prošao je poligrafsko ispitivanje. Kako Telegraf saznaje, otac danas nije pozvan na ispitivanje u policijsku stanicu u Boru, dok majka jeste zbog toga što je ona poslednja bila sa devojčicom pre njenog nestanka.

Ivana Ilić, majka je navodno odbila poligrafsko testiranje, piše Telegraf.rs, a drugi mediji navode da je u drugom stanju i da je to razlog zbog čega nije testirana.

Majka je danas četvrti put na razgovoru u policijskoj stanici kako bi dala izjavu u vezi sa novim informacijama, piše Blic. Prema nezvaničnim informacijama, Ivana je dovedena na razgovor povodom informacija do kojih je došao MUP operativnim radom, ali i povodom informacija koje stižu policiji preko srpske verzije sistema "Pronađi me" u vezi sa nestalim detetom.

Bageri su juče ceo dan kopali i iznosili smeće i krš iz kuće, a ispred objekta gde je poslednji put viđena nestalo dete radi teška mehanizacija na raščišćavanju terena.

Pas Zigi već je počeo da pretražuje teren.

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala dvogodišnja devojčica Danka Ilić.

Timove čini 18 vatrogasaca-spasilaca sa 5 terenskih vozila i spasilačkim psom.

U trenutku nestanka Danka je imala maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone, crne patike i kosu vezanu u rep.

Ukoliko imate bilo kakve informacije pozovite policiju na broj telefona 192.

U Srbiji je zbog ovog slučaja prvi put pokrenut sistem PRONAĐI ME! koji je namenjen za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati