Srbija

[ Izvor: Mediji ]

27. 03. 2024. 16:21 4

Snimak sa kamere kuće u blizini mesta gde je nestala Danka (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavio se video snimak nadzorne kamere kuće koja se nalazi u blizini mesta gde je juče, oko 13.45 sati, nestala Danka Ilić (2). Na snimku se vidi automobil koji žurno prolazi oko 13.47 sati, a devojčica je nestala nešto pre toga, odnosno oko 13.45 časova, a kako je njena majka izjavila.

Zasad nije poznato da li eventualno vozač automobila ima nekih informacija o nestanku devojčice, odnosno da li je video devojčicu s obzirom da se podudara vreme njenog nestanka i prolaska vozila.

Kuća ispred koje je snimljen automobil nalazi se na nekih stotinu metara od mesta gde je nestala Danka, pišu mediji.

Podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je juče oko 13.45 sati u Banjskom polju kod Bora, a u potragu za devojčicom uključile su se sve dežurne službe MUP i po prvi put je aktiviran sistem "Pronađi me" od kada je pokrenut u Srbiji.

Danka je u trenutku nestanka na sebi imala ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, vezanu kosu. Devojčica Danka se nalazila u dvorištu imanja porodice Ilić u Banjskom polju sa majkom Ivanom kada je nestala juče nešto posle 13:45 časova.

Banjsko polje je prigradsko naselje u Boru, udaljeno oko 7 kilometara od grada. U naselju ima nekoliko višespratnica, a imanje porodice Ilić nalazi se na izlazu iz naselja. Prema rečima meštana, iza brega blizu kog se nalazi imanje teče potok, koji policija takođe pretražuje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati