Srbija

Direktno.rs

25. 03. 2024. 09:43 29

Goran Rakić "preduzetnik decenije" (VIDEO)

Osim što je Goran Rakić, bivši predsednik Srpske liste, a sada čovek koji u Narodnoj skupštini pljuje opoziciju i pokušava da dokaže da nije polagao zakletvu u Skupštini Kosova, za svega tri godine od vatrogasca postao doktor nauka, evo još jedne pikanterije iz njegove "bogate" i "biznismenske" političke karijere.

Naime, kako je otkrio Nemanja Šarović, predsednik Pokreta - "Vera, ljubav, nada", Rakić je za kratko vreme sa manjim primanjima sazidao i veliku stambenu zgradu...

- Predlažem da Goran Rakić iz "srpske liste" bude proglašen za preduzetnika decenije! Lako je nekome bogatom da sazida ovakvo zdanje, ali pravi podvig je kada to učini neko sa skromnim primanjima poput bivšeg predsednika srpske liste. Još mnogo toga što smo zabeležili na Kosovu i Metohiji možete pronaći na linku - napisao je Šarović na X mreži.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 29

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati