Srbija

[ Izvor: Mediji ]

22. 03. 2024. 12:30 0

Stiže kiša sa grmljavinom: Temperatura drastično pada

U većem delu Srbije u ovom času preovladava sunčano vreme, a do naoblačenja je došlo na severozapadu Srbije. Upravo se na severozapadu Srbije danas i očekuju kiša i pljuskovi, dok se u o stalim predelima Srbije očekuje suvo.

Maksimalna temperatura biće danas od 15°C do 19°C, u Beogradu do 17°C.

Prvi dan vikenda doneće sunčano i veoma toplo vreme. Ujutro se slab mraz očekuje na jugu i jugoistoku Srbije. Jutarnja temperatura biće od -2°C na jugu do 6°C na severu Srbije, maksimalna dnevna do 23°C, u Beogradu do 22°C.

U toku noći na severozapadu, a u nedelju i u ostalim predelima Srbije očekuje se jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, a uz prodor hladnog fronta vetar će u skretanju na severozapadni, prolazno i jak. Hladni front podeliće Srbiju na dva dela kada je temperatura u pitanju i maksimalna temperatura kretaće se od 8°C na severozapadu do 22°C na jugoistoku Srbije, u Beogradu do 10°C.

Krajem dana i tokom noći obilnije padavine očekuju se na jugu Srbije, uz pljuskove sa grmljavinom, dok će na višim planinama kiša preći u sneg. Istovremeno, na severu Srbije padavine će prestati.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati