Srbija

M. Z.

10. 03. 2024. 16:18 45

"Božji čovek": Više veruje Vučiću nego mužu (VIDEO)

Nezamapćena izborna krađa je sprovedena na decembarskim izborima, a po svemu sudeći, vlast od tog recepta neće odustati ni na novim beogradskim izborima koji tek treba da budu raspisani. Ovoga puta u centru pažnje su meštani Male Krsne, koji su ovih dana dovoženi na Voždovac ispred opštine i policijske stanice.

Tako vlast sve čini ne bi li veštački povećala broj "Beograđana", uglavnom to čini upisivanjem socijalno-ugroženiih građana koji bi glasali za naprednjake za dve, eventualno tri "crvene".

Ovu šemu je otkrila televizija N1, pa je tim povodoom u subotu pričala sa građanima Smedereva, budući da ovoj opštini pripada Mala Krsna. I neki ističu da znaju o toj akciji naprednjaka, budući da se, kako kažu, deo meštana prebacuje u Beograd, a deo u Veliku Planu. Ali, ima i onih koji ne veruju u to, već samo u ono što kaže Aleksandar Vučić.

A koliko sve to ide daleko, svedoči podatak da više veruju predsedniku države i neformalnom šefu Srpske napredne stranke nego najbližima. U konkretnom slučaju, jedna gospođa iz Smedereva ne sumnja u reči Aleksandra Vučića, koga je nazvala "božjim čovekom", ali zato ne veruje rečima svog supruga.

- To mi suprug pričao. Pričao mi je kako naše Smederevce odvoze u Beograd da promene mesto da bi glasali. Ma, to je suludo, to su izmišljotine - rekla je ova gospođa.

Na pitanje novinara N1 da li misli da se to ne događa, nastavlja istim tonom:

- Ma, ne odakle, šta vam je? Ma, niko ne može da veruje u to. Ja sam penzioner, verujem našem predsedniku. A ovo što on nudi, što radi za Srbiju - to nijedan čovek ne može da radi. On nije običan čovek, on je božji čovek, verujte - završila je obraćanje građanka Smedereva.

Dakle, moć (režimskih) medija je toliko jaka da će građani pre da poveruju predsedniku države, dok će posumnjati u reč onih sa kojim žive. Šta li je sledeće?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 45

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Jede mi se nešto slatko

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati