Srbija

Direktno.rs

05. 03. 2024. 10:03 5

"Rekonstrukcija šetališta u Pančevu: Metar koštao 237.500 dinara"

Verovali ili ne, metar rekonstruisanog šetališta u Pančevu koštao je neverovatnih 237.500 dinara, izjavila je Nataša Zečević, predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Pančevu i dodala da je čitava rekonstrukcija koštala 380 miliona dinara i umesto 180 dana trajala je skoro godinu dana, izjavila je Nataša Zečević, predsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde u Pančevu.

- Za 380 miliona dinara dobili smo 1.600 metara šetališta, nove klupe, bandere i kante za smeće plus 69 označenih parking mesta - objašnjava Zečević i podseća da i pored obećanja nisu rešeni problemi vezani za čamce prikačene na obalu, kafiće i restorane za koje niko ne zna da li će se izmeštati.

- Svakom Pančevcu je jasno da ova vlast naš novac troši na projekte, koje izvode njihovi omiljeni izvođaci dok nikog ne interesuju problemi poput zagađenja vazduha, nedostatka pijaće vode, kanalizacije, divljih deponija i pasa lutalica - ističe Zečević i zaključuje da je najbolji pokazatelj brige ove nestručne i bahate gradske vlasti za ljude to što nisu u stanju da obezbede besplatne udžbenike za đake.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati