Srbija

[ Izvor: 021.rs ]

04. 03. 2024. 16:50 34

SNS aktivista cepao plakate studenata u NS (VIDEO)

SNS aktivista Vukašin Đoković cepao je u Univerzitetskom kampusu plakate neformalne grupe STAV koji su ih lepili kako bi prikazali šta studenti misle o hrani u menzi.

Kako prenosi 021.rs, STAV je neformalna grupa koja je okupila studente Univerziteta u Novom Sadu nakon protesta u Beogradu.

Kako se može videti na snimku, Đoković, koji se na televizijima Pink i Informer pojavljuje u ulozi analitičara, provocira studente i baca im plakate u kantu za smeće.

Iz STAV-a su saopštili da su pokušali da zalepe plakate koji prikazuju rezultate ankete kojom je ispitano šta studenti misle o menzi Univerziteta u Novom Sadu.

- Tokom akcije je mladić po imenu Vukašin Đoković, predsednik omladine SNS, počeo da uništava i cepa okačene plakate, baca preostale u kante za smeće i vređa aktiviste i aktivistkinje STAV-a - navode u STAV-u.

Rezultati ankete koja je rađena na uzorku od 1.356 ispitanika pokazuju da je stanje u menzi loše, da je hrana nekvalitetna, a prostorni kapaciteti nezadovoljavajući.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 34

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati