Srbija

Direktno.rs

04. 03. 2024. 13:30 30

Vučić u kuhinji bez zaštite: Sanitarna bi zbog drugih reagovala (VIDEO)

Da živimo u uređenoj državi u kojoj se ne kradu izbori, u kojoj fantomski birači ne žive u trafostanicama, u kojoj se marihuana ne uzgaja i proizvodi u fabrikama droge tipa Jovanjica koje obezbeđuju BIA i MUP, u kojoj ne nestaju snimci saobraćajnih nesreća koje izazivaju predstavnici Vučićevog režima, možda bi bilo za očekivati da sanitarni inspektor podnese prijavu protiv Aleksandra Vučića posle današnjeg snimka iz Predsedništva pre nego što i ovaj snimak ne nestane, izjavio je Srđan Milivojević, narodni poslanik Demokratske stranke.

"Na današnjoj objavi na svom instagram profilu Aleksandar Vučić je još jednim demonstrirao bahatu osionost. Na snimku se jasno vidi kako se pred kamerama, bez propisane zaštitne uniforme, bivši predsednik Srpske napredne stranke ušetao u kuhinju restorana za zaposlene u zgradi u Novom dvoru, pa je još taj skandalozan snimak objavio kako bi valjda pokazao da je on iznad svakog zakona i javnog morala.

Aleksandar Vučić se očigledno predozirao vlašću i sada želi da preuzme sve funkcije na svom dvoru. I upravnika dvora i dvorskog nutricioniste i dvorskog kuvara i blagajnika i tamničara, sudije i dvorskog dželata.

Javnosti nije poznato da li je Aleksandar Vučić u svoju imovinsku kartu dodao i zdanje na Andrićevom vencu, mada se ponaša kao da je restoran u toj zgradi njegovo privatno vlasništvo. Pa čak i da jeste vlasnik zdanja i restorana, opet ne bi smeo da bez zaštitne opreme boravi u prostoru u kojem se priprema hrana za veći broj ljudi.

Kao da mu nije dovoljno što svojim svakodnevnim štetočinskim činjenjem i te kako ugrožava zdravlje građana, sada ovakvim bahatim ponašnjem, zavirujući u lonce i šerpe, ugrožava i zdravlje zaposlenih u Predsedništvu. Možda Aleksandar Vučić ne pravi razliku između naprednog restorana u Ritopeku poznatog po tamošnjim specijalitetima poput "Belivukovih ćevapa" i restorana za zaposlene u institucijama Republike Srbije.

Desetine i desetine prestižnih beogradskih restorana koja nije otela napredna vrhuška je zatvoreno od strane sanitarne inspekcije zbog ovog prekršaja, koji je danas napravio Aleksandar Vučić. Ako institucije ove države ne mogu da istražuju Vučićev kriminal i sva druga ogrešenja o Ustav i zakone, mogu barem da ga opomenu da makar ne truje ljude sa kojim radi u istoj zgradi, a sve zarad jeftinog marketinga i samopromocije", poručio je Srđan Mlivojević, narodni poslanik DS.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati