Srbija

[ Izvor: BAP vesti ]

15. 02. 2024. 07:08 14

Otišli na ćerkin grob u Palanci i zatekli užas (FOTO)

Gnusan čin, koji se dogodio u utorak na Gradskom groblju u Bačkoj Palanci, kada su nepoznati počinioci uništili grob i odneli bronzanu figuru koja je simbolizovala pokojnicu, zgrozio je Bačkopalančane, a roditeljima čija ćerka je na tom mestu sahranjena, naneo duboke rane na duši.

O ovom činu na svom Fejsbuk profilu pisao je komšija porodice, Marko Milivojević, koji je, kako kaže, želeo da ovako tužnu situaciju podeli da građanima i pozove one koji imaju bilo kakve informacije o ovom delu, da se jave, prenosi portal BAP vesti.

- Moje komšije, Momčilo i Vojna Vavan, ljude dobrog srca, koji je trebalo da obeleže rođendan svoje voljene ćerke, a koja je nastradala u saobraćajnoj nesreći, zadesila je duboko tužna situacija. Nažalost, umesto da obeleže sećanje na nju na miran i dostojanstven način, susreli su se s nečim što je zaista teško prihvatiti - napisao je ovaj Bačkopalančanin, pa je dodao:

- Prilikom posete groba svoje preminule ćerke, zatekli su užasan prizor. Neko je, iz neobjašnjivog i nemoralnog razloga, odlučio da ukrade bronzanu figuru koja je krasila njen spomenik. Ta figura, koja je bila simbol njihove ljubavi prema njoj, u obliku njihove drage ćerke, ukradena je.

Ali to, nažalost, nije sve. Osoba ili osobe koje su počinile ovaj čin bezdušnosti, prilikom krađe, polomili su ploču na spomeniku, nanoseći dodatnu patnju porodici, piše u objavi.

- Ovaj čin ne samo da je fizički uništio spomen na njihovu ćerku, već je i emocionalno ranio porodicu koja je godinama prolazila kroz duboku tugu i bol. Nemam reči koje bi mogle opisati koliko je ovo ponašanje okrutno! Pozivam sve koji imaju bilo kakve informacije o ovom gnusnom delu da se jave - napisao je Bačkopalančanin Marko Milivojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Baštovan

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati