Srbija

[ Izvor: Mediji ]

29. 01. 2024. 08:57 0

Od mraza do 15 stepeni: Prognoza vremena do kraja nedelje

U Srbiji u ponedeljak promenjivo oblačno i prohladno, ujutro mraz. U južnim i centralnim predelima ponegde se očekuju slaba kiša, susnežica i slab sneg.

Prema prognozi vremena Weather2Umbrella, severni vetar do kraja dana biće u skretanju na jugoistočni.

- Jutarnja temperatura biće od minus četiri do nula Celzijusovih, maksimalna dnevna od tri do sedam stepeni. U Beogradu u ponedeljak promenjivo oblačno i prohladno, ujutro uz slab mraz. Severni vetar do kraja dana biće u skretanju na jugoistočni. Jutarnja temperatura minus jedan, maksimalna dnevna pet stepeni - navodi se u prognozi.

Prema istim informacijama, u Srbiji tokom većeg dela sledeće sedmice očekuje se suvo, stabilno i pretežno sunčano, samo u petak uz prolazno naoblačenje sa kišom, na višim planinama sa snegom.

- Na početku sedmice ujutro mraz, potom postepeni porast temperatura i prema kraju sedmice maksimalne vrednosti biće ponegde i preko 15 stepeni. U Beogradu tokom većeg dela sledeće sedmice očekuje se suvo, stabilno i pretežno sunčano, samo u petak uz prolazno naoblačenje sa kišom. Na početku sedmice ujutro mraz, potom postepeni porast temperatura i prema kraju sedmice maksimalne vrednosti biće ponegde i do 15 stepeni - prognoziraju njihovi meteorolozi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Dežurni krivac

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati