Srbija

[ Izvor: Blic ]

01. 01. 2024. 17:25 2

Došao u Novi Sad za doček i parkirao se u Dunav (FOTO)

Svi znamo da za doček Nove godine nije lako naći parking, a sve postaje dodatno otežano ukoliko se odlučite da najluđu noć provedete u drugom gradu. Ipak, iskustvo koje je imao jedan gost Novog Sada ne dešava se često, a zbog "parking mesta" koje je odabrao, mogao je ostati bez svog automobila.

Na popularnoj Fejsbuk grupi Novosađanke je objavljena fotografija automobila zagrebačkih tablica sa apelom.

- Srećni vam praznici drage dame. Ako znate vlasnika, budite ga, uskoro više neće moći ni isparkirati auto! Auto je parkiran na Keju kod Doma vojske - napisano je u grupi.

Kako se moglo pročitati u daljoj konverzaciji među članicama ove Fejsbuk grupe, vlasnik je automobil parkirao na donjem delu keja, a kako je nivo Dunava preko noći porastao, njegov četvorotočkaš se našao u vodi.

Na fotografiji iz drugog ugla moglo se videti da je na istom mestu, nedaleko od ovog automobila i kontejner pun smeća čija je sudbina da takođe završi u reci ukoliko ga neko ne skloni odatle.

- Pozovite pauka i policiju. Valjda nekad mogu i da usreće nekoga - glasio je jedan iskreni komentar koji je mnoge nasmejao.

Brza reakcija Novosađanki

Srećom po ovog vozača iz Hrvatske, ipak mu doček Nove godine u Novom Sadu neće ostati u sećanju kao najgori do sada, a sve zahvaljujući upravo Novosađankama. Naime, kako je naknadno obavestila jedna od njih, vlasnik je pronađen i automobil je "spasen".

- Javljeno vlasniku - kratko je napisala jedna od njih, a druga je dodala da se raspitala na pontonu, gde znaju čoveka i sve je srećno rešeno.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Tuđa ruka svrab ne češe

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati