Srbija

Direktno.rs

26. 09. 2023. 15:32 0

SSP: Policijo, ko podmeće požare u Bosilegradu?

Stranka slobode i pravde (SSP) traži od policije i tužilaštva da u najkraćem roku pronađu i pokrenu krivični postupak protiv osobe ili osoba koje su odgovorne za podmetanje niza požara u selu Gložje, u opštini Bosilegrad, a poslednji slučaj desio se 24.09. kada je izgorela štala - izjavila je Daniela Mihajlović iz Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Bosilegradu.

- U razgovoru sa meštanima došli smo do sledećih podataka: od 2015. godine do danas su u selu Gložje, dogodila ukupno 15 požara (4 kuće, 7 košare, 1 pomoćna zgrada, 1 objekat za seno, 1 garaža, 1 lada niva). Gorela su celokupna kuća sa pokućanstvom u kojima ima ljudi, a i kuće u koje nema ljudi. Fotografije u prilogu.
Ljudi su uplašeni da nisu oni sledeći. Dežiraju noćima, neki su osigurali svoje kuće, neki uveli video nadzor, ali se ne osećaju sigurno u svojim kućama.

- Najstrašnije od svega je što se ne zna uzrok paljenja kuća, niti tih objekta. Sve je ovo netipično jer u ostalim selima nema toliko čestih požara. Policija i tužilaštvo još uvek nisu identifikovali, pronašli i uhapsili počinioca ili počinioce za ova nedela - izjavila je Daniela Mihajlović iz Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Bosilegradu. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Tradicija

Zoran Živković [24.07.2024.]




Video dana

Avantura zove

Anketa

Da li ste za kopanje litijuma u Srbiji?

Rezultati