Srbija

S. M.

02. 06. 2023. 22:12 4

Niš pod vodom (VIDEO)

Kraći pljusak koji je zahvatio Niš doveo je do potpunog kolapsa, a reke su tekle ulicama ovog grada. Dramatično je bilo u niškom naselju Palilula, a voda je bukvalo poplavila prostor sve od niške pivare do Porodilišta, odnosno starog Kliničkog centra u Nišu.

Najgore je u Zetskoj ulici u Nišu, koja je na to potezu. Zanimljivo je da će upravo u blizini karić da gradi novi kompleks zgrada.
Problem da će doći do zagušenja kanalizacione i vodovodne mreže ako se izgrade novi stanovi ukazivao je niški odbor Stranke slobode i pravde, ali na žalost niko iz gradske vlasti nije želeo da čuje ova upozorenja.- Karić zida kompleks u blizini. Zamislite sad još 1.000 stanova nakačenih na ovu kanalizaciju. Sve smo to rekli na javnim raspravama, ali nema kome. Treba nam decenije da saniramo posledice "zlatnog doba" - objavila je na svom Tviter nalogu predsednica GrO SSP Niš i narodna poslanica Jelena Milošević.
Ona je dodala da svi građani Niša plaćaju cenu totalnog javašluka, izdavanja građevinskih dozvola omiljenim "tajanstvenim" investitorima, neodržavanja i neulaganja u kanalizacionu infrastrukturu.- Veći deo Niša nema atmosfersku kanalizaciju, valjda jer se ne može svečano da se otvori. Totalni urbanistički haos, pa naša glavna gradska urbanistkinja je podnela ostavku nedavno, valjda svesna da je do grla u kriminalu. Gospodo naprednjaci, šta ste radili 11 godina kad nam pola grada pliva u fekalijama - pita Milošević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati