Srbija

S. M.

17. 05. 2023. 14:33 1

Niški opozicionari tužilaštvu: Počnite da radite svoj posao

Predstavnici sedam opozicionih stranaka u Nišu danas su predali dopis nadležnom tužilaštvu u kojem ih pozivaju da rade svoj posao i da ispitaju presiju koja se čini nad zaposlenima u javnom sektoru, kako bi prisustvovali mitingu SNS u Beogradu, zakazanom za 26. maj.

Reč je o Stranki slobode i pravde, Demokratskoj stranci, Narodnoj stranci, Pokretu za preokret, Moramo, Zeleno-levom klubu i Pokretu slobodnih građana.

- Pozivamo ih da počnu da se mešaju u svoj posao i obaveštavamo da se zaposleni, posebno u javnom sektoru, izloženi ozbiljnim pritiscima i ucenama da prisustvuju mitingu SNS 26. maja. Ljudima nudimo pravnu i svaku drugu pomoć, staćemo uz svakog ko trpi mobing i posledice. Ne može baš sve na silu - poručili su niški opozicionari isred zgrade Tužilaštva u Nišu.

Za poslednja dva dana, čak dvadesetak građana Niša se javilo predstavnicima opozicije u Nišu zbog pritiska koji trpe na poslu, a sve u vezi odlaska za Beograd.

Prema našim saznanjima, najveći broj je onih koji ne žele da prisustvuju mitingu, a na njih se vrši pritisak su iz EPS i Univerzitetsko kliničkog centra NIš.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati