Srbija

[ Izvor: Mediji ]

29. 04. 2023. 15:19 0

Kilometarske kolone na prelazima, čeka se satima

Granične gužve koje su karakteristične za letnje mesece, malo su požurile usled produženog vikenda u susret Prvom maju, te se na granici između Severne Makedonije i Grčke, na prelazu Bogorodica - Evzoni, stvorila velika, kilometarska gužva.

Državljani Srbije koji su rešili da produženi vikend usled Prvog maja iskoriste da posete neku od zemlja u regionu, sudeći po slikama sa graničnih prelaza, ali i izveštaju AMSS-a i AMSM-a moraće da se naoružaju strpljenjem.
Na graničnom prelazu Bogorodica - Evzoni, prema podacima na sajtu AMSM-a, čeka se do dva sata. Sudeći po kamerama, gužve su ogromne, te vozila prosto mile u oba pravca i to prelazeći jedva metar na dvadesetak minuta.

Slična situacija je i na graničnom prelazu Dorjan, koji se uglavnom koristi kao alternativni put za ulazak u Grčku, a na kojem se prema dostupnim podacima čeka između 45 minuta i jednog sata.
Ništa manja gužva nije ni na graničnom prelazu između Srbije i Severne Makedonije, Preševo, gde se prema sajtu AMSS-a, čeka i više od šezdeset minuta.

U prilog činjenici da se na Evzoniju mili usled nezapamćenih gužvi, ide i objava unutar grupe "Grčka info" gde je jedan od korisnika podelio fotografiju sa graničnog prelaza Evzoni.

- Zlatno pravilo za Evzoni: nikad subota, nikad okrugao datum, nikad produženi vikend i veliki dani u Severnoj Makedoniji ( Ilinden i sl.) Isto važi za put ka Halkidikiju - napiisao je jedan od korisnika.
Sledeći je u neverici napisao kako su gužve nenormalne.

- Mi more nemamo, na svim prelazima su ludačke gužve. Tako da ili avion ili čekanje. Ili negde kod nas - napisala je ova članica grupe.

Veliki broj simpatija pobrala je i jedna Jasmina.

- Lele, šta će biti u avgustu - napisala je ona i nasmejala ostale korisnike.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati