Srbija

[ Izvor: Mediji ]

10. 04. 2023. 14:12 17

Predsednik opštine provocirao građane na protestu, pa izbila tuča (VIDEO)

Predsednik opštine Žagubica Safet Pavlović, koji se našao u centru pažnje javnosti nakon što je pretio ekološkom aktivisti Ivanu Milosavljeviću, ponovo je ušao u obračun sa ekološkim aktivistima i predstavnicima opozicije.

Na protestu, koji je organizovan zbog najavljenog otvaranja rudnika i kao podrška Milosavljeviću, došlo je do tuče kad je Pavlović izašao ispred zgrade opštine i provocirao okupljene.

Kako piše Nova.rs, ispred zgrade Opštine, pored okupljenih građana, našlo se privatno obezbeđenje, koje ušlo u sukob sa ekološkim aktivistima.

Tom prilikom, došlo je i do tuče. Na protestnom skupu, kako je rečeno portalu, viđeni su i predstavnici Levijatana predvođeni Pavlom Bihalijem.

Podsetimo, Pavlović je bio u centru pažnje prethodne nedelje nakon što je aktivista Ivan Milosavljević otkrio u razgovoru sa Aleksandrom Jovanovićem Ćutom iz Ekološkog ustanka da je u decembru prošle godine sedeo u kafiću u selu Krepoljin i da mu je tada prišlo obezbeđenje predsednika te opštine Safeta Pavlovića. Naložili su mu da krene sa njima do kladionice u kojoj ga je on čekao.

Milosavljević je razgovor snimio, a njegov sadržaj je pun pretnji.

Podsećamo protest protiv otvaranja rudnika zlata u blizini Žagubice održava se u centru tog mesta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati