Srbija

Direktno

06. 04. 2023. 16:54 0

Grujić (SSP): Ko je zaustavio inicijativu za prioritetni upis dece sa retkim bolestima u NS vrtiće?

Gradske vlasti u Novom Sadu i rukovodstvo Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" zaustavilo je inicijativu udruženja "Hrabriša" o prioritetnom upisu dece sa retkim bolestima u novosadske vrtiće. To je još jedan dokaz koliko ovaj režim ne brine o deci, čak ni o deci sa zdravstvenim problemima koju smo primorani da u naprednjačkom zlatnom dobu lečimo dobrovoljnim prilozima preko SMS poruka - izjavila je narodna poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) dr Danijela Grujić, čiju izjavu u celosti objavljujemo.

 

- Kao narodna poslanica zahtevam od svih koji danas odlučuju u ime i na račun Novosađana da obaveste javnost ko je zaustavio ovu inicijativu koja je od ogromnog značaja za život roditelja i dece sa retkim bolestima.

 

- Za razliku od vajnih naprednjačkih graditelja Novog Sada kojima je interes investitora prvi prioritet, ja sanjam grad u kome svaki Novosađanin zna da može da računa na podršku onih koje smo izabrali. U tome se razlikujemo mi iz Stranke slobode i pravde i oni koji danas vode Novi Sad.

- I zato tražimo izbore kako bi sistem koji radi samo za privilegovane zamenili sistemom kome je briga o ljudima prioritet nad svim prioritetima - navela je narodna poslanica SSP-a dr Danijela Grujić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati