Srbija

Direktno.rs

05. 02. 2023. 12:46 2

SSP: Pruga BG - NS je nebezbedna

Juče je došlo je do prekida saobraćaja na pruzi Beograd - Novi Sad zbog rušenje ograde nadvožnjaka između Inđije i Beške. OO SSP Stara Pazova već u par navrata je skretao pažnju na nadvožnjak preko iste pruge na putnom pravcu Stara Pazova - Golubinci koji posle od više od dve godine nije završen i pušten u saobraćaj.

Saopštenje Opštinskog odbora SSP Stara Pazova prenosimo u celosti:

Na samom nadvožnjaku su uočljiva oštećenja na nosećoj konstrukciji, prilazni putevi samom nadvožnjaku nisu urađeni, a i širina samog nadvožnjaka nije dovoljna za mimoilaženje bilo koja dva malo gabaritnija vozila.
Posle ovog zastoja na pruzi BG-NS zbog rušenja ograde na nadvožnjaku kod Inđije i prekida saobraćanja voza "Soko", postavlja se pitanje da li cela deonica te pruge tako loše urađena i koliko je saobraćanje istom uopšte bezbedno.

Pozivamo nadležne da utvrde tačno bezbednosno stanje svih pružnih prelaza na pruzi BG-NS iako se utvrdi da isti nisu bezbedni za saobraćaj da ih odmah zatvore. Takođe još jednom podsećamo da pružni prelaz na putu Stara Pazova-Inđija nije još uvek dobio upotrebnu dozvolu, a da se isti i pored toga koristi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati