Srbija

[ Izvor: Mediji ]

04. 02. 2023. 15:00 6

Nevreme pravi haos širom Srbije, padalo i drveće (VIDEO)

Snažan olujni vetar, sneg i grad pogodili su danas Srbiju i napravili pravi haos, a na društvenim mrežama pojavljuju se fotografije i video snimci nevremena koje danas pogodilo zemlju.

Meteorolozi su najavili za danas jake udare vetra, praćene kišom i snegom, a narednih dana sledi i nagli pad temperature.

Zbog jakog vetra i snega u Srbiji je na snazi naranžasti meteo alarm, što znači da je vreme opasno, a slike koje stižu iz cele zemlje pokazuju razmere nevremena u zemlji.Kako je objavljeno na instagram profilu 192, u Kraljevu je, kako je objavljeno, bila kratkotrajna oluja praćena gradom.

Na Zlatiboru je ozbiljno zavejalo, a kako se vidi na snimcima, duva i jak vetar.Na planini Suvobor takođe duva jak vetar, a sneg ne prestaje da pada.

Na Mačkovom kamenu kod Krupnja, gotovo se ne vidi prst pred okom zbog jakog vetra koji duva i nanosi sneg.

U naselju Kucura, u opštini Vrbas, vetar je sa osnovne škole odneo krov.Slično se dogodilo i na ulazu u Guču, iz smera Ivanjice, gde je granje drveća zbog jakog vetra razbacano po putu i saobraćaj se odvija otežano.

U Sjenici se zbog snega, takođe, ne vidi prst pred okom. U Vojvodini je danas duvao jak vetra orkanske jačine.Kako je objavio novosadski portal 021, drveće je palo na kolovoz kod Lidla u Ive Andrića, potom u Ljubomira Nenadovića na parkiran automobil, a na Sajlovu i Kamenjaru su pale bandere na kolovoz. Kod TC Big drvo je palo na nekoliko automobila na parkingu.U Kaću je pala bandera, zbog čega je jedan deo naselja ostao bez struje.Nevreme je jutros pogodilo i pojedine delove Beograda. Jak vetar je rušio grane, a pljusak kiše je pratila i krupa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati