Srbija

Direktno.rs

07. 01. 2023. 18:46 45

"Izdaja, izdaja"! Ovako su Srbi sa Kosova dočekali Petkovića (VIDEO)

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković doživeo je prilično neprijatan doček od strane Srba sa Kosova. U Zubinom Potoku na severu Kosova okupljeni Srbi skandirali su: "Izdaja, izdaja!", besni zbog ranjavanja dvojice Srba južno od Ibra.

Osim psovki i uvreda, revoltirani Srbi su upitali Petkovića da li je ovo pobeda od "10:0, 12:0", a čulo se i "Čuvaju vas Albanci", kao i "Za izdajnike ovde nema mesta".

Petković je bio u društvu čelnika Srpske liste, a ni on ni drugi nisu odgovarali na prozivke okupljenih.
Podsetimo, ovako burna reakcije Srba sa Kosova dogodila se nakon ranjavanja dvojice Srba u Gotovuši kod Štrpca. Stefan (11) i Miloš (21) Stojanović ranjeni su od strane Albanca, za koga se spekuliše da je pripadnik Kosovskih bezbednosnih snaga, a do ranjavanja je došlo iz čista mira. Ranjeni momci nosili su badnjak, kada je na njih iz vozila u pokretu pucao napadač, koji je ubrzo uhapšen.Srbi sa KiM ne kriju nezadovoljstvo zbog uklanjanja barikada, a i pored tvrdnji zvaničnog Beograda da im je bezbednost zagarantovana, dogodio se ovaj napad, pa je njihov bes još u većoj meri eskalirao, što se da primetiti na snimku dočeka Petra Petkovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 45

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati