Srbija

Direktno.rs

28. 11. 2022. 16:29 1

Živković: Zašto je Bor danima bez grejanja?

Već dva dana čitav Bor je bez grejanja, a pojedini delovi grada su bez grejanja četiri dana. Sve se ovo dešava nakon što su gradonačelnik Milikić i direktor Toplane Veličković rekli da do toga neće doći, jer je grejna sezona kasnila samo par dana, a onda potpuno uspostavljena - izjavila je Irena Živković, predsednica Gradskog odbora SSP Bor.

- Takođe su naveli i da nisu istinite tvrdnje opozicionih odbornika da je i ove godine nabavljen ugalj lošeg kvaliteta, a po previsokoj ceni. Koliko su istinite njihove tvrdnje građani Bora, nažalost, vide i sami u svojim hladnim stanovima.

Podsećamo da je ove godine iz budžeta uloženo u Toplanu 500 miliona, da bi se namirila dugovanja Toplane i da bi se obezbedila dobra grejna sezona ove zime.

Zahtevamo da se temperatura u stanovima dovede na prihvatljiv nivo kao i da računi za grejanje budu umanjeni, a da oni koji nisu radili svoj posao konačno odgovaraju za to sto se građani Bora smrzavaju u svojim domovima - izjavila je Irena Živković, predsednica Gradskog odbora SSP Bor.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati