Srbija

Direktno.rs

28. 09. 2022. 15:53 0

SSP Prokuplje: Građani Prokuplja nemaju gradonačelnika, već likvidacionog upravnika

Posle privatizacije Apotekarske ustanove, likvidacije TSO-a, likvidiranja JKP "Hammeum", prodaje Doma Vojske, gradskog zemljišta i ostalog javnog dobra, sprečeno je i ostvarenje prava građana na slobodu govora i kretanja - izjavio je Milomir Andrić, predsednik GrO SSP i dodao:

- Danas je prokupačka vlast angažovala, pored zvaničnog opštinskog, i privatno obezbeđenje koje je fizički sprečilo narodnu poslanicu Jelenu Milošević i predstavnike zaposlenih iz JKP "Hammeum" Prokuplje, da prisustvuju sednici Skupštine grada, iako su uredno najavili svoj dolazak. Na poziv Policijskoj upravi narodne poslanice da joj omogući prisustvo na sednici, odgovor je bio da nisu nadležni.

Grad Prokuplje je postao lična svojina šačice ljudi na vlasti koji krše zakone i gaze po pravu i zakonima ove države. Gradski odbor Stranke slobode i pravde Prokuplje poziva sve nadležne institucije da počnu da rade svoj posao, vrate otetu imovinu građana i kazne odgovorne po zakonu, bez obzira kojoj političkoj strukturi i opciji pripadaju - zaključio je Andrić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati