Srbija

[ Izvor: Mediji ]

08. 09. 2022. 18:09 0

RHMZ: Očekuju se pljuskovi u ovom delu zemlje

U narednih sat vremena na zapadu Srbije se, uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuju kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom, upozorava Republički hidrometeorološki zavod. U toku večeri se na severu Srbije očekuje se naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom, koje će se zatim u toku noći i sutra ujutro proširiti na zapadne i centralne delove zemlje.

Od petka do kraja sedmice (09 - 11.09.) promenljivo oblačno i nestabilno, povremeno sa pljuskovima i grmljavinom, a temperatura će biti u postepenom padu. U subotu (10.09.) se očekuje manje padavina u odnosu na petak uz umeren i jak severozapadni vetar, dok će se u nedelju (11.09.) padavine intenzivirati u krajevima južno od Save i Dunava.

Početkom naredne sedmice (12 - 13.09.) vetrovito i svežije sa maksimalnim temperatura od 20 do 25 stepeni - na severozapadu Srbije i u Negotinskoj Krajini prestanak padavina uz delimično razvedravanje, a u ostalim krajevima promenljivo uz smenu sunčanih intervala i kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova.U sredu i četvrtak (14 - 15.09.) osetno toplije - u sredu pretežno sunčano, a u četvrtak se očekuje novo postepeno naoblačenje, koje će od petka (16.09.) ponovo uslovljavati kišu i pad temperature.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati