Srbija

Direktno.rs

02. 09. 2022. 14:08 8

Zašto Subotičani plaćaju Zoricu Brunclik?

Neprimereno JE da jedna od glavnih manifestacija u obeležavanje Dana grada Subotice bude sinoćnji koncert Zorice Brunclik - navodi se u saopštenju GO Pokreta za preokret iz Subotice.

Pitamo gradsku vlast koja je to institucija, komisija ili pojedinac procenio da bi bilo adekvatno da na obeležavanju Dana grada peva osoba, koja je jedan od simbola režima Slobodana Miloševića i Mire Marković. Tražimo odgovor na pitanje - koje su društvene i umetničke zasluge Zorice Brunclik za unapređenje kulture u Subotici i Srbiji, da bi joj se obezbedio prostor i novac za nastup na Gradskom trgu.

Simboliku koju sa sobom nosi Zorica Brunclik su pink boja, nemaština, izbeglištvo, ratovi, netolerancija i sigurni smo da to nisu ideali većine Subotičana. Zašto nelegalna gradska vlast nije napravila anketu među Subotičanima, da se maker pitaju o tome, ako se ne pitaju o ničemu drugome.

I sama Zorica Bruncilk je koncert započela pesmom “Kada bi me pitali”. Da su Subotičani pitani sigurno da njihov izbor ne bi bio Zorica Brunclik. Nesumnjivo da određeni broj ljudi voli muzički program Zorice Brunclik ali to ne treba da plaćaju ostali građani Subotice. Za to služe kafane i koncerti - stoji u saopštenju GO Pokret za preokret Subotica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 8

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati