Srbija

S. M.

19. 08. 2022. 06:46 7

Kupili "škode" za 5,5 miliona, pa se pohvalili (FOTO)

Na zvaničnom sajtu grada Leskovca objavljene su fotografije novih vozila koja su preko javnih nabavki za potrebe lokalne samouprave plaćene novcem svih poreskih obaveznika 5,5 miliona dinara.

Kako je istaknuto, radi se o vozilima marke "škoda fabia" i ona će zameniti već dotrajali vozni park Gradske uprave, gde je za pojedina vozila Gradsko veće grada Leskovca formiralo Komisiju za otuđenje.

- Jedno od nabavljenih vozila koristiće Odeljenje za finansije, za potrebe terenske kontrole Lokalne poreske administracije, i koristiće ga, po potrebi, Odeljenje za inspekcijske poslove, takođe radi terinskih kontrola. Drugo vozilo će koristiti Odeljenje za društvene delatnosti i lokalni razvoj za potrebe terenskih aktivnosti oko realizacije projekata koje ovo Odeljenje radi sa Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima i projekata koje realizuje iz sopstvene nadležnosti - navodi se na sajtu grada Leskovca, pa se dodaje:

- Treće vozilo će koristiti Odeljenje za opštu upravu i zajedničke poslove koje, na osnovu Odluke o Gradskoj upravi grada Leskovca, raspolaže vozilima za potrebe svih organa grada, stara se o održavanju vozila, nabavci delova, goriva i maziva, kao i ostalim poslovima za potrebe čitave Gradske uprave, među zaposlenima ima profesionalne vozače, obavlja prevoz za potrebe mesnih zajednica, mesnih kancelarija, kao i matičara, radi obavljanja čina zaključenja braka izvan službenih prostorija.

Inače, ovom javnom nabavkom, za koju je ukupno bilo izdvojeno 8,5 miliona dinara, planirano je bilo da se nabavi i jedno teretno vozilo, međutim ovaj postupak je ovustavljen jer nije dostavljena nijedna ponuda, odnosno nijedna prijava.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati