Srbija

[ Izvor: Blic ]

02. 07. 2022. 17:57 2

Haos u Nišu nakon velikih padavina (FOTO i VIDEO)

Dugo očekivana kiša konačno je pala oko 16 sati na jugu naše zemlje, tačnije u Nišu, dok nije izostao ni grad. Međutim, koliko god da su stanovnici uživali u rashlađenju, izgleda da ih je sada zadesila druga muka, jer je već nakon 10 minuta od padavina napravljen "potop" u tom gradu.

Posle nevremena koje je protutnjalo Nišom pojedine ulice ostale su pod vodom zbog ogromnih padavina. Kružni tok kod Delta planeta pretvoren je u mini jezero. U Ulici Nikole Pašića palo je drvo.

Kako se vidi, naime, na video snimcima koji se dele na društvenim mrežama, određene ulice nakon pomenutih pljuskova i kiše sada su potpuno potopljenje, pa vozila koja se kreću tim putevima jedva prolaze, dok ni pešacima nije ništa lakše.
- Pljusnula kiša i potop kod "Delte". Ala su ga napravili, svaka im čast - napisala je Jelena Milošević na Tviterau prilikom objave snimka na kom se vidi ogromna bara na mestu gde bi trebalo da se kreće saobraćaj.
I u drugim delovima i objektima u tom gradu slična je situacija, pa je identičan prizor usnimljen i u niškoj delijoj klinici, gde je voda dostigla čak pola metra.Pored ulica i klinika, kiša je haos napravila i u jednoj hali u ovom gradu, a o čemu takođe svedoče snimci koje su iznenađeni ljudi pravili na licu mesta, a potom podelili na internetu.

- Voda je u hali. Smrad je neverovatan - piše jedan korisnik.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati