Srbija

[ Izvor: Luftika.rs ]

27. 05. 2022. 22:48 2

Neobičan oglas za stan izazvao lavinu reakcija (FOTO)

Astronomske cene po kojima se izdaju nekretnine je već duži period goruća tema u Novom Sadu. Stanodavci kao da se utrkuju ko će staviti "luđi" oglas ne bi li na taj način privukli potencijalne stanare, ili barem pažnju šire javnosti.

Ovog puta, oglasio se još jedan preduzetnik sa svojom ponudom nekretnine za izdavanje u srcu starog grada. Pogodićete, po veoma "povoljnoj" ceni. Kako je navedeno u oglasu, u pitanju je stan u Radničkoj ulici veličine 35 m2, koji je namešten "u fulu", za tričavih 370 evra mesečno.

Da bi bolje objasnio kome je namenjen, stanodavac je naglasio da stan "nije za prosečne ljude koji rade za 50.000 dinara, već je namenjen bogatijim ljudima sa juga Srbije ili iz Bosne", piše Luftika.

Oglašivač je ovog puta bio samo ironičan, jer je očito da je neko u Fejsbuk grupu namenjenu izdavanju stanova u Novom Sadu iskoristio da se našali sa ludačkim cenama, ali je svakako izazvao reakcije na društvenim mrežama.

- Tačno se vidi da je za bogataše, nema TV, a namešten stan. To je za ljude sa dva Iphone-a, što ne gledaju „Pink“ - napisao je Goran iz Pančeva.

- Opravdano. Ipak je ovo nameštaj Forma Ideale - prokomentarisao je Igor.

- Pa ovo je potcenjeno. Ja da imam ovakvu gajbu ne bih izdao bez 900€ + 12 meseci unapred - ironičan je bio jedan Tviteraš.

Međutim, ne bi bilo čudno da pomenutu nekretninu vlasnik zaista izda za traženu rentu, jer su cene stvarno otišle u nebesa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati