Srbija

Direktno.rs

28. 03. 2022. 09:45 15

Hteo da pita Vučića, policija mu pretila privođenjem (VIDEO)

Iako sebe predsednik Srbije Aleksandar Vučić u javnosti prikazuje kao nekog ko je uvek spreman za razgovor sa građanima, koji je tu da čuje i pomogne, stvarnost je potpuno suprotna, kao i uvek. Dok je držao miting u Vladimircima, Vučić nije očekivao da će se neko suprotstaviti njegovim lažnim obećanjima, ali to se ipak desilo.

Poljoprivrednik Dragan Radivojević odlučio je da odgovori Vučiću, koji je tokom svoje govorancije opet pričao o novim putevima, kao i o tome da građani žive dobro. Njegov odgovor se nije svideo ni Vučiću, ali ni pripadnicima MUP-a koji su mu zapretili.

- Predsednik me je čuo i moram priznati da mu nije prijalo. Iz razloga, to sam ustanovio i kasnije, jer posle te moje druge konstatacije, prišla su mu dva pripadnika policijske uprave, diskretno, u crnim jaknama, pokazali su mi značke i rekli su ako progovorim još jednu reč da ću biti priveden - istakao je Radivojević.

On je inače jedan od poljoprivrednika koji je prisustvovao sastancima sa ministrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem. Ministar nije ispunio svoja obećanja, pa je Radivojević odlučio da svoje mišljenje iskaže da mitingu SNS.

- Nijedno pitanje nisam postavio zato što nisam imao mogućnost da postavim pitanje. Ja sam rekao dve konstatacije na račun predsednika. Prvo, kad je pričao o putevima, kako će se uraditi putevi, jer sam tu priču slušao milion puta: "Ja ću biti srećan makar da se okrpe i rupe kod nas". A drugo je bilo kada je pričao da nam nikada bolje nije bilo i da nikada veće plate nisu bile, ja sam rekao istim tonom kao i prvi put: "Ali narod nema para" - naglašava Radivojević.

On nakon pretnji policije nije više odgovarao Vučiću jer, kako ističe, ne želi da mu deca plaču.

- Da ne bih svoju porodicu uznemirio, jer mnogo mi je teško dok pričam ovo, porodica je moj život. Ja ne želim da mojih troje dece pate i da plaču zbog toga što je tata otišao u zatvor zbog toga što sam hteo da postavim pitanje predsedniku Republike, koji bi trebalo da je predsednik svih građana, pa i nas seljaka, poljoprivrednika, zašto subvencije nisu isplaćene do 10. marta, iako je iza te odluke stajala vlada, a on kao veliki šef, ja sam smatrao da treba da mi da odgovor - zaključio je Radivojević.

Dok lopovi, dileri i drugi kriminalci slobodno šetaju Srbijom, šireći svoju moć i uticaj, policijski službenici prete poljoprivrendiku koji je samo hteo da dobije odgovore na neka pitanja. Vučić je Srbiju pretvorio u policijsku državu u kojoj većina policajaca (čast izuzecima) služi njemu, umesto svom narodu.

Nervozan je predsednik, građani su shvatili kakva je prevara Srpska napredna stranka i on na njenom čelu. Zato pokušava da utiša sve one kojima je više preko glave da ćute.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati