Srbija

Direktno.rs

18. 01. 2022. 12:31 15

SNS kadar da glava zaboli: Upisano 1.033 birača, za DA 1.033, za NE 1.033

Ako su svi naprednjački kadrovi ažurni kao u novosadskom naselju Kisač, ne piše nam se dobro. Razlog više da se protivnici režima Aleksandra Vučića maksimalno angažuju i pokušaju koliko toliko da izbore u aprilu održe relevantnim.

Rezultati referenduma o promeni Ustava u oblasti pravosuđa pokazao je da je režim izgubio u najvećim gradovima u Srbiji, te da su "da" zaokruživali uglavnom građani opredeljeni za vlast. U Novom Sadu su građani generalno rekli "ne" promenama, ali nisu poznati svi rezultati glasanja. 


Na primer, na biračkom mestu 95 u Kisaču na sajtu Republičke izborne komisije nisu objavljeni rezultati glasanja, jer nisu upisani u zapisnik. Navodi se da je bilo 253 glasača, uz pet nevažećih listića, ali je nepoznato kako su podeljeni važeći glasovi. Ipak, kad pogledate zapisnik koji je predat s potpisom tog biračkog odbora, sve će vam biti jasno.

- Selo Kisač. 1.033 upisanih, 1.033 glasalo DA, 1.033 glasalo NE, od ukupno 253 onih koji su glasali. Slika i prilika naprednih kadrova! Na ovakav zapisnik je neko stavio potpis u BO??? Oterajmo neznalice 3. 04.2022 - napisao je stomatolog dr Predrag Maletić na Tviteru.

Ako nije jasno, u zapisniku stoji da je u Kisaču upisano 1.033 birača. Od njih 1.033 upravo toliko je glasalo za "DA", a isto toliko i za "NE", iako su na referendum izašle 253 osobe.

To je ta naprednjačka matematika od koje glava zaboli, a može i da život uništi!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati