Srbija

Direktno.rs

27. 12. 2021. 18:53 2

Reagovanje na tekst "Kako se bahati komandir policije u Gadžinom Hanu"

Povodom teksta "Kako se bahati komandir policije u Gadžinom Hanu", koji je objavljen na našem portalu, redakciji se obratio Marko Mitić, advokat Srđana Jovanovića, policajca i jednog od visokih funkcionera Nezavisnog sindikata policije. Njegovo reagovanje prenosimo u celosti.

"Obraćam Vam se kao punomoćnik Srđana Jovanovića iz Niša, koga ste dana 23. 12. 2021. godine, na portalu Direktno.rs, označili kao bahatog komandira policije u Gadžinom Hanu, takođe, ste naveli da vodi raskalašan život, da je isti kadar SNS-a, da šikanira nepodobne policajce, da u svom posedu ima kuću sa bazenom, tri stana i dva skupocena automobila, da je isti poznat po dodeljiivanju plakete Dijani Hrkalović, kao i da je u Nezavisnom sindikatu policije izvršio razne pronevere. Takođe ste naveli da vozi službeni auto u Nišu, u privatne svrhe. Ovakvi navodi su apsolutno neistiniti.

Naime, moj vlastodavac ne poseduje kuću sa bazenom, kuća i bazen sa sporne fotografije koju ste prikazali, su u vlasništvu njegovih roditeljа kojа je napravljena 1991. godine, kao i bazen, zatim, isti ne posedujе tri stana, već se u njegovom vlasnistvu nalazi jedan stan povrsine 45 mkv, koji je kupio na kredit sa otplatom na rate na 20 godina, koji je podigao u OTP banci.

Takođe, navodim da Srđan ne poseduje luksuzne automobile kako ste objavili, već isti poseduje jedno vozilo marke "reno clio", godina proizvodnje: 2015, službeno vozilo koristi isključivo u službene svrhe. Sva imovina koju Srđan Jovanović poseduje je imovina kojа je stečena za 30 godina rada njega i članova njegove porodice.

Što se tiče navoda da je poznat po dodeljivanju plakete Dijani Hrkalović, navodim, da je moj vlastodavac kao član delegacije NSP-a bio prisutan protokolarnom dodeljivanju plakete Dijani Hrkalović, tada državnom sekretaru MUP-a, plaketu je istoj dodelio NSP, 2018-te godine, a ne Srđan Jovanović, ра је postavljanje pitanjе ko ga sada štiti, potpuno apsurdno.

Na mesto komandira policijske ispostave Gadžin Han, Srđan Jovanović је izabran 01. 01. 2019. godine, isključivo zbog svog dugogodišnjeg rada u MUP-u, i postignutih rezultata. Protiv istog nikada nije podneta ni jedna prijava za mobing ili šikaniranje pripadnika policije kako vi to navodite, niti je isti član bilo koje političke partije.

Na portalu na kome je vest objavljena čitaoci su ostavili veliki broj uvredljivih komentara na račun Srđana Jovanovića podstaknuti konkretnim tekstom koji obiluje apsolutnim neistinama, pa je na taj način objava spornog članka prouzrokovala stigmatizacijи mog vlastodavca i na taj način povreden je njegov ugled i čast.

Kako је mој vlastodavac izuzetno poštovan u svom poslu te svaki neosnovani navod u medijima o njemu sa negativnim konotatom ima negativne posledice", stoji na kraju obraćanja advokata Mitića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati