Srbija

Direktno.rs

15. 12. 2021. 17:05 0

"Sramotne pretnje otkazom lekarki Divni Simović Šiljković"

Vladavina Aleksandra Vučića obeležena je ucenama i zastrašivanjem kako onih koji imaju hrabrosti da javno iznesu svoje neslaganje sa onim što aktuelni režim čini, tako i onih koji su samo prividna podrška postojećem režimu - navode iz Ženske mreže Narodne stranke.

Lekarka Divna Simović Šiljković je jedna od hrabrih žena sa stavom i srcem, koja je bezrezervno uz svoje pacijente i uz svoj narod da mu pruži podršku kad god je to potrebno.

Bilo kao kovid lekar, javnom podrškom putem društvenih mreža ili ličnim prisustvom na protestima - doktorka Divna je uvek bila tu da hrabro iznese svoj stav iskazujući svoje nezadovoljstvo vladajućom politikom i dajući podršku svom narodu koji se bori za bolju budućnost Srbije.

Sramotno je što aktuelna vlast ovu uglednu doktorku pokušava da zastraši gubitkom posla samo zato što je podržala ekološke proteste i učestvovala u blokadama sa drugim nezadovoljnim građanima.

Priroda ovakve reakcije vlasti leži i u pokušaju da zastraše neistomišljenike i pre svega žene, pogrešno misleći da žene nisu dovoljno jake. Ali greše!

Doktorka Divna je ujedno i poverenica Narodne stranke u Gornjem Milanovcu i mi smo veoma ponosne na takvu saborkinju, te je očigledno da je razlog ovakvog postupka aktuelne vlasti ujedno i političke prirode.

Niste sami, draga naša saborkinjo, borimo se zajedno - zaključuju iz Narodne stranke.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Braća po mukama

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati