Srbija

S. M.

09. 12. 2021. 21:47 33

SNS botovi u panici: Brane hotel zbog Vučića (FOTO)

Kako je recenzija na Guglu za hotel "Ambasador" u Nišu za samo prošlu noć sa 4,6 pala na 1,0 - danas se uključila armija botova da podigne rejting hotela na kojem se postavlja najveći pano sa slikom Aleksandra Vučića i porukom: "Dobrodošao, predsedniče!" Direktno.rs je došao u posed prepiske na SNS grupi, gde se navodi da se od njih traži malo vremena da stave pet zvezdica i dodaju barem jednu pozitivnu rečenicu u recenziji.

- Zašto nam je bitan ovaj hotel? Zato što će na njemu osvanuti najveći bilbord na svetu posvećen našem predsedniku Vučiću i ološ se setio da negativnim ocenama urniše hotel. Mi to moramo kako znamo da ispravimo i preokrenemo situaciju - stoji u naredbi glavnokomandujućeg SNS botovske grupe.

Naravno, kako treba objasniti botovima šta je recenzija, ostavljen je i link, jer prosto ne zna svako šta znači recenzija, a i brže je, i onda se tokom dana ocena ovog hotela popela na 2,1 ! U objašnjenju se dalje navodi da je obavezna ocena 5 i da svako kada uradi - pošalje skrinšot da je završio.

Trenutno je ukupno 9.227 ljudi dalo svoje mišljenje. I Gugl se sigurno čudi otkud ovoliko interesovanje za jedan hotel u Nišu.

Inače, tokom dana nastavljeno je lepljenje prozora 15 od 17 spratova hotela koji je u centru Niša na Trgu kralja Milana. Međutim, vreme naprednjacima nešto ne ide na ruku, pa i nisu odmakli dalje od sinoć. Vetar nosi papire, odnosno delove bilborda i ne dozvoljava da se zalepe.

Prema onome što znaju dobro upućeni u ovakve oblike oglašavanja, reč je o sito štampi, koja nije baš jeftina. Svaki prozor ima dužinu oko tri metra, a ukupno će se pokriti 1.500 kvadrata. Prema nekim procenama najjeftinija varijanta je 15 evra po kvadratu i Nišlije se sa pravom pitaju ko će to da plati...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 33

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati