Srbija

Direktno.rs

05. 12. 2021. 07:00 35

A u Kraljevu: Živeo Đilas (VIDEO)

Veličanstveni protesti koji su se juče održali u više od 50 gradova izveli su reku ljudi na ulice, što je bila scena koja se nikako nije svidela naprednjacima, pa su po svaku cenu hteli da isprovociraju narod. Međutim, u tome nisu uspeli, a možda i najverniji prikaz nemoći SNS bot mašinerije viđen je u Kraljevu.

Naime, dok su građani blokirali saobraćaj na dva sata, prišle su im SNS pristalice, koje su poželele da na sva usta nahvale Aleksandra Vučića i ispljuju Dragana Đilasa. Ali, avaj, malo su se preračunale.

Jer, kada je žena sa video snimka koji je pred vama rekla ime Aleksandra Vučića i krenula da ga hvali, od prisutnih su se čuli zvižduci, kao i povici "lopovi".

Nezadovoljna efektom, onda je krenula na drugi nivo naprednjačkog botovanja. Pokazala je sliku Dragana Đilasa (mada je nejasno što nosi fotografiju lidera Stranke slobode i pravde), pa je rekla "To je vaš lider".

A kada je pokazala Đilasovu sliku, među ljudima su se prolomili aplauzi, kao i uzvici "Bravo", "Živeo Dragan", što je bila scena koja je još više ovu naprednjakinju iznervirala.

Dakle, kada se sve sabere, naprednjaci su u ovom slučaju doživeli dupli poraz, a pomenutu situaciju na Fejsbuku je prokomentarisao Predrag Veljković, koji je podelio video snimak, a zatim i napisao:

- Samo sam hteo da ih slikam i jedan selfi. Kad one počeše, pa ne umeju da stanu. Inače, sve su, koliko čujem, članice SNS i vredne radnice EPS-a u Kraljevu. Ovaj neki MC im je pratnja i udarna pesnica SNS - napisao je on na Fejsbuku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 35

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati