Srbija

[ Izvor: 021.rs ]

04. 12. 2021. 19:57 17

Boske u grupi huligana koja je napala građane (VIDEO)

Vlasnik kompanije Montop HRS Marko Bosanac Boske našao se među grupom momaka koja se na Mostu slobode sukobila sa okupljenim građanima koji su protestovali.

Prilikom blokade mosta zbog Zakona o eksproprijaciji, izmena Zakona o referendumu i multinacionalne kompanije Rio Tinto, došlo je do sukoba između momaka koji su automobilima došli na most i okupljenih građana.

Kako saznaje 021.rs, među grupom huligana koja se sukobila sa građanima, nalazio se i vlasnik kompanije Montop HRS Marko Bosanac Boske. Bosanac je nosio crni kačket i običnu masku. U početku je bio među grupom koja je izašla iz automobila i nije ulazio u verbalne sukobe sa građanima.

Kako se vidi na snimku portala 021.rs, on je u jednom momentu prošao pored kola, prišao jednom od demonstranata i udario ga u glavu.

Nakon toga je došlo do "stampeda" demonstranata, koji su najurili grupu. Ubrzo je došlo i do sukoba kod Policijske uprave Novi Sad, posle čega je grupa momaka pobegla.

Marko Bosanac Boske je vlasnik kompanije Montop HRS, koja uspešno posluje u Novom Sadu. Između ostalog, vlasnik je preduzeća Montop Pro, Montop Group, Montop Pro Technology, dok je suvlasnik Top Work-a, koje se nalazi u likvidaciji. Kako se navodi u jednom razgovoru objavljenom pre nekoliko dana, Montop Pro je "začetnik projekta razvoja najsavremenijih optičkih telekomunikacionih mreža u Srbiji".

Kompanija Montop HRS prethodnih godina je dobijala poslove od pojedinih komunalnih preduzeća u Novom Sadu i Vojvodini, o čemu su pričali opozicioni političari.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati