Srbija

Direktno.rs

19. 09. 2021. 16:47 19

SNS direktor tera zaposlene da idu na Vučićevu šaradu (FOTO)

Srpska napredna stranka već duže vreme nije u stanju da okupi ljude na propagandnim posetama predsednika Srbije Aleksandra Vučića po mnogim mestima u zemlji. Iz tog razlog naprednjaci ucenama i pretnjama dovlače ljude na skupove, ne bi li stvorili privid podrške građana Srbije njihovoj politici. Najnoviji dokaz dolazi iz Svilajnca, gde Vučić sutra posećuje fabriku "Regent". Naprednjački v. d. direktor osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" u Svilajncu Nenad Stojković "apeluje" na sve zaposlene da dođu i dočekaju Vučića.

- Poštovane koleginice i kolege, nadam se da nije potrebna dodatna molba da biste se odazvali pozivu od najvišeg državnog značaja, tj. poseti predsednika Aleksandra Vučića. Autobus će sve zaposlene prevesti od parkinga škole do mesta centralne svečanosti, fabrike Regent u Svilajncu i obratno. Hvala na razumevanju! v. d. direktor škole Nenad Stojković - piše u pozivu zaposlenima, koje više deluje kao pretnja nego poziv, a takođe obiluje nizom gramatičkih grešaka koje jedan direktor škole sebi ne bi smeo da dopusti.

Osim toga, ne bi sebi smeo Stojković da dopusti ovakvo ponašanje i primoravanje zaposlenih da odlaze na Vučićev propagandni cirkus, tj. "na centralnu svečanost", kako kaže direktor "od državnog značaja".

Pretragom na internetu može se utvrditi da pomenuti nije samo v. d. direktor osnovne škole, već i član Predsedništva SNS Svilajnac. Stojković je takođe i opštinski odbornik.

Očito da je panika u naprednjačkim redovima dostigla maksimum, pa se više ni ne kriju dana primoravaju zaposlene da dolaze na šaradu koju Vučić priređuje širom Srbije.

Dovoljno je biti naprednjački funkcioner u malom mestu, pa sebi dati slobodu, kao Nenad Stojković, da se ponaša poput lokalnog šerifa koji određuje slobodnim ljudima da li će posetiti neki politički skup ili ne.

Na svu sreću, dovoljno je hrabrih ljudi koji ne podležu naprednjčkom pritisku, te obaveštavaju javnost o ovakvim vrstama ucena i "molbi".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 19

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati