Srbija

Direktno.rs

10. 09. 2021. 11:50 4

SSP: Vučeviću, odmah opozovi svoje jurišnike koji "obeležavaju" kuće nepodobnih

Ko šara naše fasade dok mi spavamo? Gradonačelnik Miloš Vučević stao je u odbranu ovih NN lica nudivši im hrabro čak i svoju slobodu pravdajući taj čin, naglašava Stranka slobode i pravde, Novi Sad.

Kada su se pre nekoliko dana pojavile nacionalne trobojke na bezmalo svakoj fasadi u glavnoj ulici na Limanu - bilo je jasno da je gradska SNS vlast odlučila da disciplinuje građane, koji su na izborima za mesne zajednice glasali za nezavisne kandidate. Juče su tokom dana, u organizaciji građana i vlasnika tih zgrada i objekata, neke fasade prekrečene u prvobitnu boju. Na reakciju SNS-a nije se dugo čekalo - stubovi na Park sitiju ponovo su ofarbani u trobojke.

O kakavim "molerima" se radi - imali su priliku juče da vide građani u Ulici Narodnog fronta kod broja 55, gde se nalaze samo jedne od 100 gradskih prostorija SNS-a. Parkirali su svoje crne limuzine i džipove u zaustavnoj traci, a iz njih je izašlo dvadesetak nabilnovanih članova, koji su potom ušli u stranačke prostorije, inače prostor koji pripada Gradskoj upravi za imovinu - dakle svim građanima. 

Zahtevamo od Miloša Vučevića da opozove svoje jedinice i prestane da obeležava zgrade nepodobnih građana. Očekujemo da nadležni organi pregledaju snimke sa video nadzora i utvde identitet lica koja su oštetila fasade i privatnu imovinu. Stranka slobode i pravde poziva gradonačelnika Miloša Vučevića da poštuje zakon i ne staje na stranu onih koji ga krše - stoji na kraju saopštenja SSP, Novi Sad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati